Nova radna mesta u kompaniji “Sitel SBA”

Bez autora
Jun 23 2011

Ministar ekonomije i regionalnog razvoja u Vladi Republike Srbije Nebojša Ćirić potpisao je danas u Beogradu ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za podsticaj investicija sa predstavnicima kompanije “Sitel SBA”. Potpisani ugovor o dodeli bespovratnih sredstava, u vrednosti od 750 hiljada evra, podrazumeva 2.500 evra po novootvorenom radnom mestu. Ukupna vrednost investicije ove kompanije iznosi 1,25 miliona evra i namenjena je otvaranju modernog call-centra na Novom Beogradu u kojem će biti zaposleno 300 novih radnika. Ovaj centar namenjen je pružanju usluga klijentima iz zapadne Evrope, a u narednih pet godina “Sitel“ planira da u Srbiji zaposli i do dve hiljade radnika. Izuzetno je značajno što ova kompanija dolazi u Srbiju, a reč je o vodećoj firmi u oblasti podeljenih (shared) usluga koja u 26 zemalja širom sveta ima više od 52.000 zaposlenih. Početkom decembra ove godine “Sitel“ će početi da radi punim kapacitetom.

Nova radna mesta u kompaniji “Sitel SBA”Ministar ekonomije i regionalnog razvoja u Vladi Republike Srbije Nebojša Ćirić potpisao je danas u Beogradu ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za podsticaj investicija sa predstavnicima kompanije “Sitel SBA”.

Potpisani ugovor o dodeli bespovratnih sredstava, u vrednosti od 750 hiljada evra, podrazumeva 2.500 evra po novootvorenom radnom mestu. Ukupna vrednost investicije ove kompanije iznosi 1,25 miliona evra i namenjena je otvaranju modernog call-centra na Novom Beogradu u kojem će biti zaposleno 300 novih radnika. Ovaj centar namenjen je pružanju usluga klijentima iz zapadne Evrope, a u narednih pet godina “Sitel“ planira da u Srbiji zaposli i do dve hiljade radnika.

Izuzetno je značajno što ova kompanija dolazi u Srbiju, a reč je o vodećoj firmi u oblasti podeljenih (shared) usluga koja u 26 zemalja širom sveta ima više od 52.000 zaposlenih. Početkom decembra ove godine “Sitel“ će početi da radi punim kapacitetom. Pruža se prilika da budu zaposleni mladi ljudi koji znaju više jezika, a proces izbora budućih zaposlenih već je počeo, istakao je ministar Ćirić.

“Sitel“ je svetski lider u pružanju podeljenih usluga, a njihovi klijenti su, između ostalih, BMW, Deutsche bank, Microsoft.

Američka kompanija “Sitel Worldwide Corporation”, u okviru koje “Sitel SBA“ posluje, jedan je od lidera u industrijskoj podršci wireless tehnologiji, ISP tehnologiji i privrednim društvima koja se bave maloprodajom dobara široke potrošnje. Ova kompanija, takođe, pruža i usluge automobilskoj i elektronskoj industriji, zdravstvu, osiguranju, u oblasti medija, zabavne industrije i komunalnoj delatnosti, kao i finansijske usluge.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik